top of page

VÅRA TJÄNSTER

PRIVATPERSONER, FÖRETAG & OFFENTLIG SEKTOR

Vi jobbar med både privatpersoner, företag och den offentliga sektorn. Inga uppdrag är för små eller för stora. Några av våra kunder är privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och industrier. 

 

Vi utför allt ifrån ramavtal för kommuner och regioner till mindre privata uppdrag. Vi jobbar med både stora och små entreprenader vid både nyproduktion och ROT-uppdrag. Vi utför arbeten i bostäder, kontor, trapphus och industrilokaler. Vi jobbar med både inomhusmålning och utomhusmålning, både på trä och plåt!

 

Vi kan erbjuda ett komplett hantverksutförande ihop med andra samarbetspartners inom byggbranschen, såsom rörmokare, elektriker och snickare. 

Vi kan för privata kunder erbjuda ROT-avdrag och nöjd-kund-garanti vilket du kan läsa mer om längst ner på sidan.

 

Här nedan kan du ta del av vad vi kan erbjuda dig.
 

INOMHUSMÅLNING

Vi erbjuder all typ av inomhusmålning, från målning av golv till tak och allt däremellan. För att en målning ska bli lyckad så krävs bra underarbete och kunskap om olika färgsorter och dess egenskaper. Vi kan detta och ser till så att du får det du efterfrågar.  

UTOMHUSMÅLNING

Vi utför all typ av utomhusmålning. Från staket till hela hus. Vi har kunskap om hur ytan ska behandlas, oavsett material eller skick. Att göra ett ordentligt förarbete med tvätt och grundning är A & O för ett hållbart resultat och vi tummar inte på kvalitet. Vi har också kunskap om vilken typ av färg som ska användas vid just ditt projekt. Vi ser till att det blir rätt från början. 

TAPETSERING

Tapetsering kräver liksom målning att underarbetet är väl utfört. Det kan också vara skönt att överlåta mönsterpass och vådvändningar åt proffsen. Luta dig tillbaka och låt oss sätta färg och mönster på dina väggar och lita på att jobbet blir väl utfört. Vi gör allt från en fondvägg till hela hus.

Behövs en rejäl uppfräschning? Du som privatperson och fastighetsägare kan känna dig trygg med MPA Måleri. Vi har varit med vid massvis av ROT-renoveringar och kan med hjälp av våra samarbeten med andra hantverksgrupper erbjuda en helhetslösning som gör det enkelt för dig som kund. För privatpersoner kan vi också erbjuda ROT-avdrag. 

FÖNSTERMÅLNING

Vi reparerar och målar om dina fönster så att du slipper. Att måla om fönster kräver både tid, tålamod och kunskap. Vi tvättar, slipar och avlägsnar gammalt kitt innan vi noggrant lägger på olja, nytt kitt och ny färg efter dina önskemål. 

FÄRGSÄTTNING

Det kan vara svårt att veta vilken kulör man vill ha eller vilken kulör som passar ihop med en annan. Det finns en djungel av tapeter, kulörer, mönster och golv ute på marknaden och det kan vara svårt att hitta rätt. Med hjälp av våra samarbetspartners och proffsbutiker kan vi erbjuda dig som kund hjälp med färgsättning och materialval för att du ska bli riktigt nöjd med resultatet.

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Vi garanterar nöjda kunder

För oss är det extremt viktigt att du som kund är nöjd med allt från bemötande till resultat. 

Vi är medlemmar i Måleriföretagen och du som privatkonsument omfattas då givetvis av konsumenttjänstlagen, men också av Måleriföretagens egen nöjd-kund-garanti. Detta innebär följande:

  • Två års garanti på utfört måleriarbete

  • Opartisk besiktning

  • Att eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen, blir åtgärdade av respektive medlemsföretag eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg.

Vill du läsa mer? Klicka på bilden till höger >>

noejd-kund-garanti_cmyk-1030x985.png
ROT

Har du rätt till ROT-avdrag?

Du som anlitar oss privat och är ägare till den bostadsrätt eller småhus där arbetet utförs kan dra av upp till 30% på arbetskostnaden.

Detta är inget du kan göra själv. Vi gör avdraget på din faktura och skickar in beloppet till Skatteverket. Beloppet får inte överstiga 50 000 kronor per person och år, något som kan vara bra att komma ihåg. 

Har du några funderingar kring hur ROT-avdraget fungerar kan du fråga oss eller gå in på Skatteverkets hemsida och läsa mer. 

Lär mer på skatteverkets hemsida >

bottom of page